zondag 27 december 2009

Tweede kerstdag


Tweede kerstdag gevierd met onze vrienden.

Eerste kerstdag
Eerste kerstdag met de familie.
De hele hobbyruimte is opgeruimd.Terugblik op de afgelopen week

Lieve allemaal,

In mijn huispak zit ik nog na te genieten van de kerst!

Het was weer reuze gezellig om de kerst met familie en vrienden door te brengen.
Ik had een hele drukke week achter de rug. Ik zou nog een workshop geven, maar door het slechte weer had ik de workshop gecancelled.
De hele week gewerkt t/m donderdag 16.00, en daarna nog de laatste boodschappen gedaan. Toen we om 18.15 moe thuis kwamen, kon eindelijk kerstavond beginnen, dat vind ik altijd een hele bijzondere avond.
Kaarsjes aangestoken voor Hans zijn ouders, die niet meer in ons midden zijn maar er op die manier toch bij zijn. Ieder jaar weer vloeien er dan toch weer traantjes.
Eerste kerstdag hebben we gevierd met mijn familie, lekker samen aan de grote hobbytafel, lekker gegeten, gelachen en gedanst.

Tweede kerstdag gevierd met onze dierbare vrienden, (dit doen we al jaren en zeggen ieder jaar weer: 1e kerstdag is voor de familie, 2e kerstdag voor ons) veel gelachen , lekker gek gedaan, heerlijk gegeten en lekkere wijn gedronken. Kortom het was weer een gezellige kerst!

De afgelopen week ontzettend veel kaarten gekregen van onze klanten die overal in huis hangen. En nu dan op naar oud en nieuw, weer een jaar voorbij en wat is het snel gegaan!!!!
Morgen gewoon weer aan het werk t/m donderdag, dus nu nog even lekker lummelen. De workshops beginnen pas weer in januari, dus heb t/m 4 januari vrij. De webwinkel moet bijgewerkt worden, nieuwe aanbiedingen in de webwinkel plaatsen, nieuwe workshops voorbeelden maken, plannen, nieuwe artikelen bestellen dus er is nog genoeg te doen. Het beloofd allemaal weer spannend en leuk te worden!
Ik wens jullie allemaal een heel gezellig oud en nieuw!!!

Liefs Almerina