zondag 20 december 2009

Terugblik op de afgelopen week

Lieve allemaal,
De afgelopen week stond ook weer in het teken van de kerstkaarten.
En natuurlijk de sneeuw!!!!!
Nu ben ik niet zo´n fan van sneeuw, en dat komt voornamelijk door de gladheid die het met zich meebrengt. Al dat geglibber vind ik maar niets, lopend of met de auto, ik vind het heel eng allemaal.
Maar het is wel een fantastisch gezicht!!!
Vannacht is er een behoorlijk pak gevallen, onze katten wilden perse naar buiten, maar ze zaten tot aan hun buik in de sneeuw, en dat vonden ze maar niets, dus waren zo weer binnen hahaha!
Jammer dat ik daar geen foto van heb gemaakt.
Ook heb ik van de week weer een stunt uitgehaald, ik was de macaroni aan het afgieten en dat moest weer vlug vlug vlug en toen raakte mijn arm de onderkant van de pan, in plaats dat ik het afgoot in een vergiet........ het gevolg is een lelijke plek op mijn onderam met behoorlijk wat blaren. Eigen schuld dikke bult!!!
Alles wat ik van plan was dit weekend duurde vele malen langer, dus dat wordt hard doorwerken vanavond en de rest van de week, zij het met een behoorlijk traagheid!
Maar goed, het mag de kerstpret niet drukken!
Onze brievenbus stroomde over van de prachtige kerstkaarten die we hebben ontvangen, het moois hangt al aan linten en het is toch zo´n mooi gezicht!!
Wat een kerstkunst hebben we toch in ons landje!!!!
Dit was het weer voor deze week.

Rijd of loop voorzichtig de komende dagen als je de deur uit moet!

En natuurlijk wensen wij iedereen een gezellig en liefdevol kerstfeest en een fantastisch en creatief 2010!

Liefs
Almerina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten